Hanoi
Forside 
Saigon og Hoi AnHueHanoiSa Pa og Bac HaMai ChauHalong Bay og Cat Ba
HanoiOnsdag 25.04.2001
Dagen startede med vækning fra Henning. Efter tidlig morgenmad startede vores egen bus kl. 7.00 og vi skulle en tur på landet for at hente familien Tang. Det viste sig at de var 4 personer, mand kone barn og mandens niece på 17 år. Det var godt hun var med fordi hun kunne i modsætning til familen lidt engelsk. Turen på ca. 70 km tog 2 timer. Herefter skulle vi sejle ad floden i små både (absolut max. 5 pers, incl roer). Bådturen tog ca. 1 time og det var en pragtfuld tur, men ikke behagelig for folk med lange ben. Der ligger pagoder overalt men The Main Pagoda ligger på toppen af et bjerg, dybt inde og virkelig smuk. Det var noget af en tur og slem for nogen og det tog ca. 2 timer konstant opad. Guiden fra Queens var virkelig god, så vi fik en god oplevelse både af opstigningen og ikke mindst da vi befandt os inde i grotten med adskillige pagoder og alle afskygninger af budhaer. Familen Tang kunne med deres små ben godt følge med og de nød turen. Da vi kom til den store pagode benyttede de lejligheden til at bede og ofre.
Nedturen tog va. 1 time og slem for Henning pga. hans knæ, men det gik, og så fik vi frokost og øl. Efter flodturen tilbage og busturen til hotellet var vi trætte, men vi skulle ud at spise med Tang's, der ventede på Hennings værelse mens vi skiftede tøj. Vi spiste på den store og meget fine restaurant ved søen. Stedet var en pragtfuld oplevelse for alle. Tang's gjore store øjne, da Henning viste dem, hvor meget det kostede. Vi err inviteret til spisning hos Tang's den 2 maj. Tang's tog hjem i en taxa og vi afsluttede dagen på et af værelserne. Her er Tang familien med en enkelt tilløber.
Tang familien med Henning foran
Torsdag 26.04.2001
Det er overskyet men tørt. Temperaturen er ca. 26 grader. Nogle beklager sig lidt over maven og er blevet på hotellet. Henning, Morten, Bodil og Ulla cykler til HCM-mausulæum, krigsmuseet og det gamele universitet og jeg skriver.
Tai Chi i Hanoi
Ho Chi Minh mausulæum
Vandteater