Saigon
Indhold 
CambodiaSaigonHoi AnHueHanoi Mai Chau Hanoi 2 Sa Pa m.v. Halong BayHanoi 3
Saigon
Tirsdag 16/4
Hallo igen fra de 5 globetrottere. Hvor vi dog oplever – og vi har slet ikke fortalt jer, at vi ER sluppet ud af Cambodia (og mødte ingen Røde Kmer). Tirsdag den 16.04 fløj vi fra Siem Reap til Saigon. Luksushotel Bong Sen og første oplevelse af cykeltaxa i vild trafik.

Onsdag 17/4
Onsdag 17.04 beså vi Cu Chi tunnellerne, hvor Viet Cong skjulte sig for amerikanerne, som må have oplevet et sandt helvede, når de aldrig vidste om fjenden var for eller bag. Hele området var undermineret af deres hemmelige tunneler, som var så snævre, at en vestlig person ikke kunne få skuldrene med igennem nedgangshullerne i junglebunden, og dækket af blade var anbragt de mest bestialsk udtænkte fælder. En rystende oplevelse af krigsrædsler.
Nede i Cu Chi tunnellerne. Det er en af de store
Mere om Cu Chi
Videre til Cao Dei templet, hvor vi kl. 12 overværede en smuk religiøs handling, som vi selvfølgelig ikke forstod meget af, men der var udfoldet megen pragt og smuk musik, så det var en god kontrast til Cu Chi.
Cao Dai gudstjeneste
Mere om Cao Dai
Afgang kl. 21 mod Danang i sovevogn, en rejse på 17 timer!

Torsdag 18/4
Torsdag 18.04 Efter at have overlevet de frygtede 17 timer i tog fra Saigon blev vi hentet ved toget i Danang af den yndige Thao (managing director på Hai Yen Hotel i Hoi An) for straks at køre til marmorbjerget, hvor stenhuggere stadig er i fuld sving med hammer og mejsel Kun ”drengene” orkede den sidste, næsten lodrette opstigning inden i bjerget, storslået udsigt fra pagoden, bygget af kejser Ming Mang.
Marmorbjerget