Hanoi 1
Indhold 
Hanoi 1 Hoi An Saigon Nha Trang Saigon igen Afslutning
Hanoi 1

Vietnam 2012-2

English versionMandag 8 oktober

Tirsdag 9 oktober
Jeg sidder på værelset, som er det bedste på Camilia 4. Nu venter jeg kun på Bang og Jens Eriks ankomst. De ankom klokken 11.30. De var trætte, men vi havde en god cykeltur. Den var ikke så lang, som jeg havde regnet med. Vi spiste på en god restaurant Koto og fik meget lækker mad. Vi cyklede tilbage til hotellet og tog en lille lur. Vi blev vækket af Thuys telefon, som meddelte at hun ville besøge os på hotellet. Hun skulle på et vandkursus og ville gerne have os med. Thuy anbragte sin motorcykel ved hotellet. Jens Erik og jeg tog med hende på kursus. Det var list sløvende, så vi trak os efter en time. En taxa tilbage til hotellet. Vi troede at Thuy ville spise med os, men hun kørte tilbage til sit hjem på sin motorcykel. Vi spiste på Litlle Hanoi. Bang ville gerne se alle barene i Hanoi. Vi startede med Backpackershjørnet. Det var hyggeligt at sidde på hjørnet midt på gaden og se trafikken køre forbi. Efter at have besøgt mange barer og spillesteder endte vi igen på Backpackershjørnet. Første dag er gået med mange indtryk.

Thuys arbejdsplads

Nedenstående billeder har Thuy taget med sin mobil


Henning and Jens Erik speak with a German Teacher and other student from Scotland

Henning and Jens Erik speak with students at Terma Course in Hanoi
in Viet Nam Academy for Water Resources in the evening 8/10/2012

Bang,Jens Erik and Henning ride bicycle all of road in Ha Noi

Henning, Jens Erik and Mr. Bang have lunch in Ha Noi-Viet Nam (it is special food CHA CA in Ha Noi)

Henning,Jens Erik visit K Hospital in Ha Noi

Bachpackers hjørne

Nedenstående billeder har Thuy taget med sin mobil

Henning,Jens Erik visit K Hospital in Ha Noi

Henning stands to see a person come from one of pagoda in Ha Noi who gives free food to patients in Hospital everyday

Remember this time Mr.Bang and Mr. Hinh drink alot of beer in Ha Noi

Jens Erik and Mr. Bang

Linh go to the kinder garden school

Onsdag 10 oktober
I dag havde vi en aftale med Thuy om at spise frokost i nærheden af hendes kontor. Jens Erik, Bang og jeg lejede cykler klokken 8.30. Vi havde planer om at cykle vestsøen rundt. Vi skulle være hos Thuy klokken 12.00. Men planen blev lavet om, frokostplanen. Thu,som er Thuys søster havde inviteret Thuys direktør og os til en eksklusiv frokost nær hendes kontor. 7 km fra Thuys kontor. Thuy kørte på motorcykel foran os. Vi havde aldrig fundet det, hvis ikke der havde været en vejviser. Under frokosten inviterede Thu os ud til en keramik landsby "Bat Trang". Hun ville hente os i bil ved kontoret. Thuys direktør kørte her foran os. Vi ville aldrig havet kunnet finde tilbage til deres kontor. En ½ time efter kom Thu i sin bil. Det blev nu direktøren, som kørte bilen til "Bat Trang". Thu er nybegynder i bilkørsel. Keramik landsbyen ligger 10 km uden for Hanoi. Der er flere end 50 værksteder og udsalgssteder. Bang købte en del, et spændende besøg. Vi var der i 2 timer. Vi kørte tilbage til vores cykler og kørte tilbage til hoteller og afleverede cyklerne. Vi havde en pause på Backpachershjørnet. Her er altid hyggeligt. I aften spiser vi med Khoa, som kommer med sin datter Minh Chau. Bang har bestemt at vi skal besøge en ægte vietnameser restaurant. Det var svært at finde restauranten. da vi stod foran restauranten kunne vi dårlig finde den. Vi måtte gennem en lang mørk gang og op ad en mørk trappe. Et pænt lokale og god mad og det blev en oplevelse for os alle. efter middagen var Khoa og Minh Chau med på Backpackershjørnet. Khoa tog først hjem efter klokken 23.00. Vi andre var også godt trætte. En spændende oplevelse. Der sker altid noget her. Nu er alle samlet på værelset, men godt trætte.

Keramik landsby 15 km fra Hanoi

Backpackers hjørne

Torsdag 11 oktober
Sidste dag i Hanoi. Vi lejede cykler og kørte fra hotellet klokken 10.30. vi skulle besøge Thuys svigerfar, som var på hospitalet. Bang havde fået anvist vejen. Thuy stod ved indgangen og viste vej. En meget speciel oplevelse at opleve et lokalt sygehus. Der var mange mennesker overalt. Der var utrolig mange, som fik drop på gangen. Vi hilste alle på Thuys svigerfar. Han sad på en stue på 4. sal. Vi cyklede nu til restaurationen , hvor vi skulle spise frokost. Thuy og svigerfar og Thuys mand kom senere. Efter frokost cyklede vi tilbage til hotellet og afleverede cyklerne og sluttede på backpackers hjørnet. Klokken 16.30 kom Oanh og Hang som hilste af med os. Vi skal med tog til Da Nang klokken 19.30. Vi havde en god togtut.

Camelia hotel sammen med Oanh