Cambodia
Forside 
CambodiaSaigonHoi AnHoi An/HueHanoiBac Ha/Sa PaHanoi igenMai ChauHalong Bay
Cambodia

Vi startede 16.04. kl. 08.47 fra Odense Banegaard. Fremme i Siem Reap, Cambodia den 17.04. ved Hotel The Read Piano kl. ca. 17. Tog bad og gik til de blinde for at faa massage. Middag paa fortovsrestaurant paa The Red Piano. Paa hovedet i seng.

18.04. Vi startede i bus kl. 5.15 fra hotellet, koelig temp. ca. 35 C, efter 1 time 45 C.
Saa solopgang i Angkor kl. 6, en ruinby med mange trapper. Indtryk af byens imponerende stoerrelse: for 1.000 aar siden: 1.mill. indbyggere (paa samme tidspunkt havde Paris 30.000.
Den lokale guide gav os ogsaa en god indsigt i landets grusomme historie i sidste 10 aar (De raede Khmeer). Vi saa solnedgang ved et tempel for Champ-kulturen (den vietnamesiske periode)uden for Siem Reap.
Vi var begejstrede for de blindes massage, saa halvdelen af gruppen var derhenne igen. Meget velsmagende aftensmad paa et marked for kun 75 kr. for 7 personer!

19.4. Hennings foedselsdag. Morgenmad med dansk flag, champagne og foedselsdagssang. Tur til Tonle Sap-soen. I regntiden vokser soen 4 gange i forhold til toertiden. Sejlede blandt baadfolket, besoegte restaurant og udstilling med levende fisk. Blev oensket godt nytaar (cambodiansk) ved at de kom hvidt pudder paa vore kinder. Virkelig hjertelig modtagelse. Ogsaa der blev Henning fejret med cambodiansk nytaarsdans og gaver.
Om eftermiddagen koerte vi i tuc-tuc (knallerttaxa) til museet/pagoden med udstilling af kranier til minde om ofrene fra De roede Khmeers raedselsregime (1. mill. mennesker blev draebt i omraadet).
Foer afrejse fra Cambodia kl. 19 forberedte vi os paa koeligere forhold i Vietnam pga. temperaturfald fra 45 - 33 C.

20.4. Efter et meget laekkert morgenbord starter vi meget tidligt paa vores tur i Ho Chi Minh City. 1. stop: Cu Chi-tunnellerne. Noget, vi alle har hoert om fra Vietnamkrigen, var spaendende at se. 2 stop: en religioes sekt, en blanding af hinduisme, buddisme og kristendom. De har som forbillede bl.a. Churchill og Jeanne d'Arc.
Henning haaber, at vi oensker at tempoet oeges! Puh,ha!!

Mange hilsener til jer derhjemme fra Cambodia
Angkor