Cat Ba
Indhold 
Saigon Hoi An Hue Hanoi 1 Sa Pa Hanoi 2 Ban Lac Hanoi 3 Cat Ba Afslutning Efter afslutning 27.09.2012
Cat Ba

Vietnam 2011-2

English version


Mandag 24 september
Som tidligere ture var der afgang fra Camelia 4 klokken 7.30. Der er 170 km til Halong Bay med stop halvvejs i Sao Do ved et handicapcenter, hvor Oanh arbejder. Dette sted besøger vi altid, når vi kører til Halong Bay. Vi blev inviteret til frokost på hjemvejen onsdag hos hendes forældre. Vi var i Halong Bay klokken 11.30 og kom ombord på vores båd næsten med det samme. Vi fik hurtigt frokost, som var en virkelig velsmagende frokost med krabbe og tigerrejer. Derefter besøger vi en stor grotte, som er en drypstens hule. En tur i vandet blev det også til. Nu sejler vi mod vores soveplads. Bådene sejler ikke mens vi sover. Der er et bestemt sted, hvor båden ligger for anker. Vejret er klart og fint. Vi fik en udsøgt flot middag med mange fiske og skaldyrs retter og en udsøgt flot betjening og dejlige vine til maden. Vi sejler nu mod Cat Ba og morgenmad får vi klokken 8.00

Oanh arbejder
Oanh arbejder
Handicapcenter
Handicapcenter
Handicapcenter
Handicapcenter

Krabbe og rejer mv ved frokost
Krabbe og rejer mv ved frokost

Skibet vi boede på

Frokost på båden

Frokost på båden

Båd med overnatning

Tirsdag 25 september
Solen var ikke helt fremme her til morgen. Men temperaturen er er stadig over 25 grader. Vi er nu indkvarteret på hotellet Sunflower. Khoa og jeg har bestilt bord på Green Manco. klokken 11.00 starter vi med at gå til stranden. Det skal være en afslapnings dag. Så alle kan gøre hvad de har lyst til. Men vi starter på stranden. Jeg forlod stranden først og gik en smuk tur og tog mange billeder. Ruth og Tommy var de næste som gik hjem. Knud Erik ville havde det hele med, så han gik først fra stranden klokken 16.00 - 17.00. Efter min strandtur gik jeg til frisør og fik massage. Vi mødtes klokken 18.00 for i fællesskab at købe perler. Middag kllokken 20.00 på Green Manco.
Flere billeder fra Halong Bay
Havnen i Cat Ba
Havnen i Cat Ba
Cat Ba

Video med Catba.
Video med Halong Bay


Onsdag 26 september
Sidste dag på Cat Ba og sidste dag i Vietnam for Ruth, Tommy og Knud Erik. Vi sejlede fra Cat Ba klokken 8.00 om morgenen. Vi havde et stop midtvejs i Sao do. Her fik vi en fin frokost hos Oanhs forældre. Vi er nu på hotel Camelia 4. Her tages der bad, inden de bliver kørt til lufthavnen. Efter klokken 17.00 er jeg alene.

Oanhs bryllupsbillede


Oanhs familie