Cat Ba
Indhold 
Saigon Hoi An Hue Hanoi 1 Sa Pa Hanoi 2 Ban Lac Hanoi 3 Cat Ba Afslutning
Cat Ba

Vietnam 2009

English version


Mandag 27 september
Efter en storslået fest igen går turen nu her til morgen til Halong Bay og med båd til Cat Ba. Vi kørte fra hotellet kl. 7.00. Khoa og Man samt lille Min Chau kom i taxa til vores hotel. Første stop Sao Do. Her er et handicapværksted, hvor Oanh arbejder. Det blev et festligt gensyn. Her laves mange smukkle ting. På vej tilbage til Hanoi spiser vi frokost i Oanhs barndomshjem. Vi gik ombord kl. 11.15 og efter afsejlingen til CatBa spiste vi frokost på vandet. Niels og Mona bliver til den bitre ende. Vi besøgte en meget stor grotte. Der var pile, så man kunne finde rundt. Næste stop er en badestrand. Det var dejligt at komme i vandet. Afslapning på hotellet til kl. 20.00 hvor vi går ud at spise. Jeg har bestilt bord. Der blev købt perler og meget andet. Kl. 20.00 spiste vi til aften. Kaffe fik vi på en anden restaurant. På vej hjem til hotellet blev der købt perler.

Oanh arbejder
Oanh arbejder
Handicapcenter med Grethes billede
Handicapcenter med Grethe Keysers billede
Handicapcenter
Handicapcenter
Oanhs familie
Oanhs familie

Tirsdag 28 september
Sidste hele dag i Vietnam. Jeg har lejet en båd. det er samme båd som de sidste 5 år. Bådturene kan være forskellige alt efter gruppens formåen. Vi havde valgt en rolig tur med 3 kajakker på slæb. Vi så et fiskerleje med fisk og perler. Det var hovedsagelig perler de fiskede. Den ene kajak var utæt og var lige ved at synke. Vi havde valgt først at sejle når vi nåede abeøen. Vi fik en dejlig frokost på båden. Annelise W. og Poul Erik, Niels og jeg sejlede kajak og der var redningsveste til alle. Vejret skifter meget her i september. Vi startede med gråvejr. Midt på eftermiddagen begyndte det at regne, så vi valgte at tage tilbage til vores hotel. Nu brød solen igennem, så dagen sluttede med høj sol. Vi spiser afskedsmiddag på en god restaurant "Green Mango". Vi fik senere kaffe på "Nobel House".
Cat Ba
Cat Ba
Cat Ba
Cat Ba
Cat Ba
Cat Ba
Annelise W + kaptajnen på båden
Annelise W + kaptajnen på båden
Flot udsigt fra CatBa
Flot udsigt fra Cat Ba
Efter besøg i grotte ligger båden hernede
Efter besøg i grotte ligger båden hernede
Middag på Cat Ba
Middag på Cat Ba
Flere billeder fra Halong Bay


Onsdag 29 september
Hjemrejsen starter på Cat Ba. Det har vist sig at være den bedste løsning. Vi kører til vores båd kl. 07.00. Det blev en smuk tur til Halong Bay og derefter til Oanhs hjem i Sao Do, hvor vi får frokost. Bad på Camelia 4 i Hanoi og derefter bil til lufthavnen.
Havnen i Cat Ba
Havnen i Cat Ba