Hanoi 2
Contents 
CambodiaSaigonHoi AnHueHanoiMai ChauSa Pa/Bac HaHanoi 2Halong BayHanoi 3
Hanoi 2
Onsdag 5/10
Denne dag vile alle lave noget forskelligt. Mange havde behov for at slappe af efter Sa Pa/Bac Ha turen. Nogle foretog de sidste indkøb, andre var til massage. Vi spiste frokost sammen ved søen. Christian og jeg var på motorcykel safari i Hanoi. Thuy kom kl. 09.00.
Thuy og Henning


Jeg kørte med hende. Først til fotoforretningen og dernæst bestille bord på Hoa Sua. Hoa Sua er en meget speciel restaurant startet af en fransk dame i 1976. Som så det som sit livsværk at hjælpe forældreløse og gadebørn. Der er restaurant og skole. Gadebørnene bliver oplært inden for hotel branchen. De bliver så gode, at der er stor efterspørgsel efter dem fra de store hoteller. Der er nu mange lande, der yder hjælp til skolen. Efter bord og menu bestilling kørte vi ud til det nationale stadion. Et flot sted. Det er bygget i det nye Hanoi. Der er en kæmpe plads omkring det. Om aftenen flokkes familier omkring det og har mad med og hygger sig. Der hviler en fred over hele stedet. Vi aflagde besøg hos en af Thuys venner. Vi blev inviteret på frokost. Som vi måtte afslå, da vi havde en aftale kl. 12.00 på hotellet. Vi fik te og frugter. Der var en god stemning. Frokosten indtog vi ved søen på en europæisk restaurant med en god beliggenhed. Der var almindelig afslapning om eftermiddagen. Kl. 16.00 kom Thuy og inviterede mig med på
universitetet.
Universitetet i Hanoi. Jeg taler til de studerende

Jeg overværede en undervisning vietnamesisk/engelsk. Læreren spurgte mig om jeg ville overtage undervisningen. Det kunne have været spændende. Jeg nøjes med at introducere mig selv og mit land. Middag på Hoa Sua og kaffe ved søen.
Thuy med blomster ved translokationen efter at have bestået eksamen i biologi på Hanoi Universitetet.
Thuy bestod eksamen i biologi på Hanoi Universitetet