Bangkok
Indhold 
CambodiaSaigonHoi AnHueHanoiMai ChauHanoi 2Sa Pa/Bac HaHalong BayBangkok
BangkokLørdag 13/5
Sidste dag i Hanoi. Imorgen flyver vi til Bangkok. Den sidste hele dag i Vietnam. Vi lavede alle noget forskelligt. Poul, Jenny og Troels havde lejet cykler og ville ud for at se noget for sig selv. De besøgte det franske fængsel og Hanoi Tower. Midt på dagen blev det et frygteligt regnvejr. Jeg havde møde med Luc og Khao angående næste tur. Om eftermiddagen kørte jeg rundt i den nye bydel og besøgte universitetet. Jeg talte med Thuys studievenner. Vi sluttede dagen med middag på Little Hanoi og her var Khao og Mat inviteret.

Søndag 14/5
Hjemrejse: Thuy kom med 2 taxaer og hun kørte med til lufthavnen og hilste af med alle. Vi landede i Bangkok kl. 11.30. Jeg havde lavet en rundtur i Bangkok. Vi blev hentet i lufthaven. Første stop er Royal Palace. Det er utrolig flot, men man kan undre sig over, at man skal være så tækkelig klædt der. Selv bare fødder toleres ikke. Det er altid et besøg værd.
Grand Palace Grand Palace
Mere om Royal Palace med videre

Derefter kørte vi i Tuk Tuk til den liggende Buhda. Den er 15 meter høj og 46 meter lang. Sidste stop er en 2 timers kanalsejlads. Vi spiste til aften i Bangkok og blev kørt til lufthavnen. Afgang efter midnat.

Mandag 15/5
Ankomst i Amsterdam kl. 09.30 og videre med fly til Billund kl. 13.45.