Saigon
Forside 
CambodiaSaigonHoi AnHueHanoiMai ChauSa Pa/Bac HaHanoi 2Halong BayHanoi 3
Saigon



17.03.2004
Vi starter vores tur kl. 07.00 om morgenen. Det er et stort morgenbord, så alle er tidlig oppe. Jeg var spændt på hvornår Thu Ha, ville ankomme.
Thu Ha
Vi havde fået et rum til et afsluttende bad. Mens jeg stod og betalte regningen, ankom Thu Ha. Hun stod helt stille bag mig. Jeg kunne i første omgang ikke genkende hende. Hun havde den flotteste Au Dai dragt på, som jeg har set. Hun havde en utrolig flot buket blomster med til mig samt en lille buket til hver af turdeltagerne. Det var et festligt syn, hun i selskabstøj, vi andre i svedige t-shirt og korte bukser. Vi kørte først til Cu Chi. Det tog ca. 1 3/4 time. Vi fik en masse at vide om Cu Chi, så hospital, skrædderværksted, køkken og sidst men ikke mindst hulerne. Vi var nede at kravle i et par stykker. Vi kunne ikke tage alle 250 km. huler. Den vietnamesiske guide gik ned i den første. Den var så lille at jeg måtte kravle på mine knæ. Guiden gik først. Den næste der fulgte ham var Thu Ha i selskabstøj. Vi havde ikke troet hun ville gå ned i det tøj. Hun kom ud af hulerne uden at være støvet eller snavset. Flot gjort. Hun havde aldrig været der. Det var en stor oplevelse for alle. Vi kunne desværre ikke være der så længe, da vi skulle videre til Cao Dai, som er den religiøse sekt her i det sydlige Vietnam.

Cu Chi

Det var et meget flot optog, da alle kom ind i kirken/templet. Thu Ha syntes også, at det var interessant. Kl. 12.30 spiste vi alle frokost. Thu Ha ville gerne have os med til hendes børnehave. Det var spændende at se hvor Thu Ha arbejder og se alle børnene. Jeg tror, at der var over 150 børn. Personallet i børnehaven syntes, at det var spændende at have os på besøg. Efter en festlig afsked, besøgte vi Thu Ha's hjem. Hun bor hos sin fars søster. De var også glade for at se os. Vi kunne ikke blive der længe, da vi skulle tilbage til hotellet og have bad og aftensmad med stort tag selv bord. Der blev sendt en stafet ud efter vodka og rom. Nu venter vi på hotellet, da vi skal med tog til Da Nang. Det tager 16 timer med tog.
Togturen startede festligt. Jeg havde jo købt vodka , rom og 7up. Toget kørte afsted kl. 23.00. Vi havde en festlig time. Inden alle var gået til ro, var der gået 2 timer.
Hele holdet