Hanoi igen/Tam Coc
Indhold 
CambodiaSaigonHoi AnHue Hanoi Tam Coc Mai Chau Sa Pa/Bac Ha Hanoi 2 CatBaAfslutning
Hanoi igen/Tam Coc


English version


Fredag 26 april
Vi kørte fra Camelia 4 klokken 7.00 om morgenen. Første tur fredag i det nordlige Vietnam. Vi kørte til et lille fiskerleje: Kinga. Her havde vi 2 timers sejlads på floden omkring fiskerlejet. Her er næsten ingen turister. Vi spiste frokost der. Som noget nyt kørte vi på vej fra Kinga til Hoa Lu. forbi Vietnams største pagode "Bai Dinh". Den er meget stor og er på areal på størrelse med "Den forbudte by" i Bejing i Kina. Her mere end 1000 statuer. Her er også Vietnams største klokke. Alt her er usædvanligt stort. Den ligger på et bjerg med 1000 vis af trapper. En stor oplevelse at opleve, men også lidt hårdt. Vi kørte nu til Hoa Luu, som er Vietnams første hovedstad. Kong Le flyttede hovedstaden til Hanoi i år 1010 10 oktober. Her fik den navnet Thang Long. Kejser Minh Mang ændrede navnet til Hanoi i 1820. Vi lejede cykler i Hoa Luu og kørte de 11 km til Tam Coc. Det landskab vi kørte igennem kalder man Halong Bay på land. Dert er utrolig smukt. Vi er blevet godt indkvarteret på Tam Long. Alt forløber planmæssigt, selv om vi har været nød til at ændre noget på grund af 2 nye tiltag. Nu skal vi ud at spise aftensmad klokken 19.30. Inden vi spiste fik vi en cappuccino med fløde på terrassen.hs broderr. Aftensmaden var måske ikke så velsmagende, som vi er vant til, så vi vil finde et andet spisested i morgen. Efter middagen skulle vi smage vinen, som vi fik af Kieu Anhs broder Thang. En meget fin vin, som skal nydes i små portioner. khoa sluttede sig til os med rom og cola.

Kinga fiskerleje

Kinga Knud.
Hoa Luu pagode
Hoa Luu pagode
Mere om Hoa Lu
Vietnams største pagode
Vietnams største pagode
Vietnams største pagode
Vietnams største pagode

Lørdag 27 april
Vi skal sejle gennem de 3 bjerge. En spændende sejltur. Starten gik klokken 9.00 og vejret var godt til sejlads, ley overskyet. Der blev taget mange billeder. Det er et af de smukkeste steder i Vietnam.(Halong bay på land). Efter frokost lejede vi cykler og kørte en spændende tur. Vi er nu tilbage på hotellet og alle hviler ud til i aften. Vi tager til Ninh Binh for at spise til aften. For at prøve noget nyt. Vi fik grill kyllinger. Først kom vingerne og halsen og så de store stykker bryst og lår. Alt kom ind. Khoa og jeg havde spist der tidligere. Det blev et fint måltid. Vi sluttede på terrassen på hottelet. Vi drak resten af vinen, som jeg ha fper af Kiue Anhs broder Thang. Det er en speciel vin med helbredende virkning.
Video fra Tam Coc.
Mere om Tam Coc
Vietnamesere med et dansk flag
Vietnamesere med et dansk flag

Bådtur Tam Coc

Knud og Lene

Cykeltur fra Hoa Lu til Tam Coc

Søndag 28 april
Sidste dag i Tam Coc på hotel "The Long". Efter morgenmad kørte vi ud for at se Vietnams største kirke. Inden vi kom frem til den, havde vi set mindst 10 kirker. Jeg så kirken sidste år. Det er en imponerende kirke. Den nye paves billede var hængt op i indgangen. Byggestilen er ikke den traditionelle for kirker. Den er inspireret af at den ligger i Vietnam. Der er mange pagode træk. Da vi ankom på en søndag var der mange besøgende, som sang smukke sange i en lidt messende stil. Det vatr godt at vi besøgte kirken, idet de var glade for vores besøg. Vi spiste frokost hos Khoas mor, som havde lavet mange retter mad. Hun er en god kok. Nu skal vi tilbage til Hanoi, men først stopper vi op hos Huy. Hun og hendes mand boer hos hans familie. Huy havde lavet en fin vietnamesisk middag. Huys far ville gerne have at vi drak noget mere af hans bisnaps. Det er meget sødt, halv vodkaog halv bisnaps. Klokken 19.00 var vi tilbage i Hanoi. Thuy kom med noget af mit tøj. Hun inviteret os til middag i sit hjem 1 maj. Igen en dag hvor vi var godt trætte. I morgen tager vi Mai Chau.
Vietnams største kirke
Vietnams største kirke
Vietnams største kirke
Vietnams største kirke

Spisning i Huys barndomshjem

Familien Huy
Tu Anh og Huy
Tu Anh og Huy

Huys far

Hien med mand og barn