Hue
Indhold 
CambodiaSaigonHoi AnHue Hanoi Tam Coc Mai Chau Sa Pa/Bac Ha Hanoi 2 CatBaAfslutning
Hue


English version


Søndag 21 april
Afrejse fra Hoi An og Hai Yen hotel. Vi havde haft 6 gode dage og de var meget varieret. Nu gælder det Hue. Der var trafikproblemer på Havanpasset, så vi kørte gennem bjerget. Den anden vej er meget hyggeligere. Nu er vi inkvarteret i Hue på River Vieu hotel. Det er et godt hotel. Vi har alle fået tilfredsstillende rum. Det kneb med mig. Jeg havde fået rum uden aircondition. Det går jo ikke. Jeg har fået et nyt rum, men man kan ikke overleve uden aircon. Vi skal nu ud at spise første måltid i Hue. I dag har vi besøgt Kongepaladset. Kiue Anh og Mi blev til dronninger. Jeg optrådte som konge. Nu venter nye spændende oplevelser i morgen med flodtur. Vi cykler fra hotellet klokken 7.30. Det bliver igen en lang spændende dag.
Marmorbjerget DaNang
Marmorbjerget DaNang

De stejle trapper ved Marmorbjerget
Marmorbjerget DaNang
Marmorbjerget DaNang
Ny elevator Marmorbjerget
Ny elevator Marmorbjerget
Kejserpaladset i Hue
Kejserpaladset i Hue

Konge og 2 dronninger

Mandag 22 april
Vi spiste middag på en restaurant nær hotellet. Jeg havde været ved bådfolket for at bestille båd, så alt var klar mandag morgen. Jeg fik her hilst på Ocvan.

Mi og Kieu Anh

Tirsdag 23 april
Første stop Thien Mu pagoden, hvor vi igen blev mindet om amerikanerkrigen. Fra denne pagode kørte en munk i 1963 i sin bil til Saigon, hældte benzin over sig og brændte sig selv. Bilen udstilles i garage nær pagoden. Derefter til Minh Mang mausolæet bygget mellem 1841 og 1843. Minh Mang var en meget magtfuld konge fra 1820 til 1841. Han havde 142 børn med et større antal koner og konkubiner. Derefter over floden til Khai Dihn mausolæet.Khai Dinh mausoleet for den næstsidste konge i Vietnam, regerende fra 1916 til 1925. Kieu Anh og Mi var stadig med på turen. De blev en afslappet cykeltur tilbage til Hue. Vi fik sendt Mi tilbage til Hoi An. Vi andre gjorde os klar til togturen til Hanoi godt trætte. Det blev em hyggelig togtur.

Frokost i Hue

Frokost i Hue på de døves restaurant

Frokost i Hue på de døves restaurant

Bådtur. Knud og Lene

Frokost på båden

Bådtur på "Duftenes flod"
Thien Mu pagoden
Thien Mu pagoden
Mere om Thien Mu pagoden
Den brændende munk i Saigon
Den brændende munk i Saigon

Ming Mang mausoleum

Khai Dinhs mausoleum. Mona.
Khai Dinhs mausoleum
Khai Dinhs mausoleum
Khai Dihn mausoleum
Khai Dinhs mausoleum
Mere om Khai Dihn